Wie ben ik?

Van kleins af aan was ik al de grootste dierenvriend. Na schooltijd was ik druk bezig lieveheersbeestjes te bewonderen of mijn huisdieren te vragen hoe hun dag was geweest en te vertellen over mijn dag. Toen ik mijn opleidingsrichting moest kiezen was het dan ook echt even twijfelen of ik voor ‘werken met mensen’ zou kiezen of voor ‘werken met dieren’. Inmiddels heb ik deze twee passies kunnen combineren!

Na de opleiding Pedagogische wetenschappen ben ik in 2009 afgestudeerd als orthopedagoog en heb ik verschillende functies binnen de jeugdzorg mogen vervullen. Hier ben ik tot op heden ook nog altijd werkzaam als gedragswetenschapper en ben een geregistreerd jeugdzorgwerker/gedragsweten-schapper bij zowel SKJ dan wel de NVO.

Een aantal jaar geleden was mijn drang naar het werken met mens en dier niet meer te onderdrukken en heb ik mij hier meer in verdiept. Cursussen en opleidingen werden gevolgd en inmiddels heb ik de nodige papieren binnen en voldoende ervaring opgedaan voor (honden)coaching van zowel kinderen/jeugd als volwassenen. Ik voel me hier helemaal op mijn plek.

In mijn zoektocht naar de juiste ondersteuning voor mijn eigen gevoelige en medisch uitdagende hond (laten we het maar positief formuleren 🙂 ) na het oplopen van een trauma, ben ik in contact gekomen met hondenmassage. Er ging een wereld voor mij open! Ontspanning, lichaamsgericht werken en echt connectie maken met je huisdier… Wat is het toch een prachtig vak! En wat heeft massage enorm veel voordelen voor je hond. Zowel fysiek als mentaal. De combinatie van deze twee vakgebieden kan ik jullie niet onthouden en wil ik met veel enthousiasme met jullie delen!

Naast de inhoudelijk kant van het werk vind ik het zeer belangrijk dat de begeleidingen en massages leuk en ontspannen zijn. Voor de mensen, maar ook absoluut voor de dieren! Niks gaat onder dwang of tegen de zin van de hond in. Het gaat tenslotte om verbinding en vertrouwen. En tijdens de coachingtrajecten zijn oordelen nergens voor nodig. Je mag zijn wie je bent en jij bepaalt waar je aan wilt werken en vooral waar je extra trots op mag zijn!

De steun, liefde en inzichten die dieren mij hebben gegeven gun ik jou ook. Ik loop graag een stukje met je mee hierin…

Benieuwd wat ik mogelijk voor jou en/of je hond kan betekenen? Mail me gerust op info@kynoconnection.nl
Liefs Hedy