Reviews

Vooraf was ik redelijk sceptisch. Maar seeing is believing… Het is echt een aanrader. Voor zowel mens als voor de hond”

Coaching review:
“Tijdens de coaching sessie van Hedy met Morris kwam ik echt tot de ontdekking hoe spiegelen werkt, maar vooral ook DAT het werkt! Hedy kan daarbij als coach ontzettend goed op de zijlijn blijven tijdens de activiteiten met de hond, maar als er gereflecteerd moet worden weet ze je inzicht te geven in je manier van doen en open te stellen voor nieuwe gedachtes. Het heeft mijn manier van denken en doen echt veranderd.”

Massage review:
“Door de massage kijk ik anders naar mijn hond Teun. Jij legt zo duidelijk en rustig uit wat je ziet en wat je doet, dat het me inzicht gaf. De respectvolle en geduldige bejegening naar de hond toe: Zo mooi!”

Massage review:
“Hedy maakte op een hele mooie manier contact met mijn hond. Hij voelde meteen dat zij vandaag voor hem kwam. Ondanks Hero geen ‘problemen’ heeft, heeft Hedy mij door een andere bril naar hem laten kijken. Ze kon uitleggen welke (on)gemakken ze bij hem signaleerde en tijdens de massage zag ik een hele andere hond. Aan de ene kant ontspannen, maar gespannen op momenten dat zij bij de plekken kwam die ze had gesignaleerd. Door de deskundige uitleg over de signalen die hij gaf wat ze betekenden, kijk ik veel bewuster naar zijn gedrag. Hedy is erg deskundig, warm en laagdrempelig. Het is een aanrader, ook als je geen problemen ervaart. Echter zou ik het aanbevelen als je merkt dat je hond in zijn gedrag of houding niet altijd lekker in zijn vel zit!”